Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aankondiging Podcastclub 13 December

27-11-2018

Op 13 december is er weer een podcastclub! Deze keer is Babette Rijkhoff te gast, en gaan we het voornamelijk hebben over haar podcast GERRIT.

 

Nederland is een openluchtmuseum voor het werk van Gerrit Rietveld: van bushokje tot zomerhuis en van villa tot muziekschool. Het Rietveld-Schröderhuis in Utrecht staat net als de Big Ben en de Eiffeltoren op de UNESCO Werelderfgoedlijst en zijn bekende stoel is te zien in musea over heel de wereld. In de driedelige podcastserie GERRIT onderzoekt Babette Rijkhof wie Gerrit Rietveld was, wat hem tot een geweldig architect maakt en wat hij heeft achtergelaten.

 

In deze podcastclub praten we met haar over het ontwerpproces van een podcast over Neerlands’ bekendste ontwerper, en ander audiowerk zoals haar podcast Sterk Water.


Kaarten kan je reserveren via www.torpedotheater.nl - doe het snel want er zijn maar weinig plaatsen!

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 4,09MB - Duration: 1:47 m (320 kbps 48000 Hz)