Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 6 - De Kostgangers

05-12-2018

In deze laatste Podcastclub van het eerste seizoen hebben we Danielle Emans en Geert van de Wetering te gast, van de podcast De Kostgangers.

Eind 2015 publiceerden ze hun eerste podcast in hun feed, inmiddels worden hun producties aangekocht door onder meer RadioDoc en OVT en maken ze ook podcasts in opdracht van bedrijven. In deze zesde aflevering van de podcastclub beleven we de première van een in opdracht gemaakte korte podcast Op Stap met Eddy van De Kostgangers. We gaan dieper in op montage en sounddesign en zullen praten over hoe je de kost kunt maken in het hedendaagse Nederlandse podcastlandschap.

check voor al hun podcasts de feed van De Kostgangers of www.kostgangers.nl

 

Over de podcastclub:
Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. Daar wil je bij horen! Podcastclub is een idee van, en wordt geproduceerd en gepresenteerd door Lieven Heeremans en Misha Melita. Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter.

 

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 137,71MB - Duration: 1:40:16 m (192 kbps 48000 Hz)