Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 10 - Anoniem Intiem met Maarten Dallinga

04-04-2019

Op verschillende plekken in Nederland ontmoeten, vooral, mannen elkaar in de natuur voor anonieme intimiteit. Juist in Gelderland, waar het nog niet voor iedereen even makkelijk is om uit de kast te komen, zijn er een aantal van dit soort plekken. Sommige speciaal aangewezen, anderen met de tijd ontstaan.

Journalist Maarten Dallinga was nieuwsgierig naar de verhalen van de mannen die elkaar daar ontmoeten en maakte de podcast Anoniem Intiem. Hij won daarmee de Seks en Mediaprijs 2018.

De Podcastclub is een maandelijkse avond georganiseerd door het Podcastnetwerk, in het Torpedo Theater in Amsterdam. Het is een soort boekenclub, maar dan voor podcasts. Wil je er een keer live bij zijn? Volg ons dan via Twitter of Facebook om de laatste updates te ontvangen, abonneer je op de podcast of schrijf je in voor onze nieuwsbrief door te mailen naar info@podcastnetwerk.nl

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 137,14MB - Duration: 1:39:51 m (192 kbps 44100 Hz)