Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 17: De Hilte 11 met Hilde Boelema en Marjolein Knol

09-05-2020

Op 5 mei 2020 was het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd was, maar zat iedereen binnen vanwege de maatregelen rondom het corona virus. De Podcastclub kwam virtueel bij elkaar om de Hilte 11 te bespreken, een podcast die draait om een tweede wereldoorlog verhaal die werd gemaakt in opdracht van RTV Drenthe en het Drents Archief. Lieven en Sien interviewden podcastmakersmakers Marjolein Knol en Hilde Boelema. Ook schoven twee personages uit het verhaal, Roelie en Geert, aan om te vertellen over hun grootvader, de hoofdpersoon van het verhaal.

Een getekende stamboom van de familie Nijboer vind je op de website van het Podcastnetwerk, de podcast van herinneringskamp Westerbork heet Podcast Kamp Westerbork. Die vind je in je podcast app of op de website van Kamp Westerbok.

 

Over de Podcastclub:
De Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub dus, maar dan voor podcasts. Stel vragen aan de maker, uit je lof en kritiek en praat na met medepodcastfanaten. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Categories

Download

Filetype: MP3 - Size: 93,32MB - Duration: 1:21:32 m (160 kbps 44100 Hz)