Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 1 - De Oosterhouw podcast van Peter Buurman

05-07-2018

Peter Buurman maakte in de zomer van 2017 de Oosterhouw podcast. Buurman verbleef een week op het mysterieuze Italiaanse landhuis in Oost-Groningen en in zeven delen doet hij verslag van zijn avontuur. In deze eerste editie van de podcastclub praten we met hem over zijn maakproces, luisteren we naar deleted en mislukte scenes en spreken we met personages uit de reeks. Nog niet geluisterd? Doe dat dan alsnog via SoundCloud, iTunes of https://oosterhouwpodcast.tumblr.com. Op de site vind je ook links naar recensies over de Oosterhouw podcast.

 

Over de podcastclub:

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. Daar wil je bij horen! Podcastclub is een idee van, en wordt geproduceerd en gepresenteerd door Lieven Heeremans en Misha Melita. Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter.

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 61,02MB - Duration: 1:28:50 m (96 kbps 32000 Hz)