Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 3 - Bob met Audiocollectief Schik

11-09-2018

Aflevering 3

 

Een speciale editie van de Podcastclub, waarin we spraken Audiocollectief Schik. Zij wonnen met hun podcast Bob de publieksprijs bij de Tegel en de Dutch Podcast Award voor beste podcast van 2018. We spraken hen in december, vlak nadat de vierde aflevering online was gekomen. Wij wisten de ontknoping van de podcast dus nog niet! In het gesprek wordt aan de hand van vragen uit het publiek het maakproces van de podcast Bob onder de loep genomen.

 

Over de podcastclub:

Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast en zijn maker centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen! Idee, productie en presentatie Lieven Heeremans en Misha Melita. Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter.

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 33,07MB - Duration: 36:06 m (128 kbps 32000 Hz)