Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 5 - Cheft met Hiske Versprille

13-11-2018

In Cheft neemt Hiske Versprille ons mee in de keukens van Amsterdamse chefs. Zo proeft ze de drooggerijpte eend van RIJKS-chef Joris Bijdendijk en maakt knolselderijgnocchi met Yvette van Boven. Allemaal onder het motto ‘hoe meer je weet, hoe meer je proeft’. Op 9 mei was Hiske te gast in de Podcastclub om ons een kijkje te geven in de keuken van Cheft! We komen te spreken over haar stijle podcast-leercurve, de verschillen tussen schrijven en audio maken en montage-overwegingen.

 

Over de podcastclub:

Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast en zijn maker centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen! Idee, productie en presentatie Lieven Heeremans en Misha Melita. Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter.

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 117,72MB - Duration: 1:04:17 m (256 kbps 48000 Hz)