Podcastclub

Podcastclub is de avond voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een boekenclub, maar dan voor podcasts. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen!

RSS »iTunes »

Aflevering 7 - Chris Bajema de Man met de Microfoon

08-01-2019

In deze eerste Podcastclub van het tweede seizoen komen we live vanaf het mede door ons georganiseerde Podcastfestival dat op 27 september 2018 plaatsvond in Lab111 in Amsterdam. Te gast is Chris Bajema, ook wel bekend als De Man met de Microfoon. We horen ongebruikte fragmenten en komen achter typische manieren van Chris om verhalen te vangen…


Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast en zijn maker centraal staat. De podcastclub: daar wil je bij horen! Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter. De komende afleveringen van seizoen 2 vinden plaats in het Torpedotheater op 10 januari, 14 februari, 27 maart 2019.

Categories | Niet gecategoriseerd

Download

Filetype: MP3 - Size: 75,5MB - Duration: 1:05:57 m (160 kbps 48000 Hz)